Clan SJASK (dk_bbq) gør det igen, men de kan ikke holde kæft!!!

Clan SJASK (dk_bbq) gør det igen, men de kan ikke holde kæft!!! 26.11.2008 – 00:00 – Klan nyheder

Ja endnu engang skal det jo bringes på banen.

Men clan sjask kan jo ikke lade vær med at spille hellige så derfor må vi jo atter engang smide nogen kolde fakta på bordet.

Klanen dk_bbq er ikke en ny klan den er bare blevet genåbnet igen, den startede faktisk Maj måned 2007 og blev lukket ned Oktober 2007 pga. inaktive medlemmer??.

Den havde faktisk kun 2 rigtige aktive medlemmer, pmanbbq og danielregnorm. Resten af den var nogle man kalder månedens gæster.
Team Aros indlemmede pman i klanen i oktober 2007 og regnormen kom til onkring december 2007, pman og regnormen forlod *TA* den 25/2-2008, de fik følgeskab af sgt.steiner alt imens at han var på ferie i Thailand !!!.
Da sgt.steiner joinede klan sjask skrev vi til ham (stiener) at vi aldrigt ville spille mod folk vi anså for at være forræddere mod de principper de havde godtaget ved deres optagelse i Team Aros.

De havde meget aktivt spillet op til at samtlige af vores interne regler skulle rettes til deres bbq agtige tilgang (siden kom det vidst til at hedde GOD KARMA)
clan sjask og var efterfølgende rundt og gifle medlemmer uden hæmninger og når de fik det påtalt kendte de lige pludselig ikke noget til det og en af de uskrevene klan regler er jo at man lader folk vente et stykke tid hvis de har forladt en clan inden man tager dem ind men ikke clan sjask.

men clan sjask har jo også nogen medlemmer som mener at regler er til for at blive brudt så derfor må de jo godt bruge aimbot og wallhack osv osv.

Men kronen på deres mesterværk må da være da at lave en fake matcs repport ja du læste rigtigt de lave en falsk kamp repport mod clan Team Aros grunden den lå jo tilgængelig på deres eget forum

At de så enere siger og har skrevet at det var ment som en spøg kan man ved selvsyn læse inde på BFGaming at det sandeligt ikke var ment som en spøg til at starte med, men et lumpent forsøg på at tvinge Team Aros til en klan match.

BFGaming linket

efterfølgene har de prøvet at feje det under gulvtæppet men desværre nåde nyheden ud i hele den danske bf2142 samfund og desværre er det lykkes at overbevise nogen om at det er os der fulde af løgn men vi har jo beviser mod at det dem der har lavet en fake match rapport

http://i1108.photobucket.com/albums/h411/valkyrie227/To%20my%20friends%20in%20Team%20Aros/gokkenetregnormensindlgnummer29.jpg

WordPress theme: Kippis 1.15
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien