End of CTA Battlefield4 Server

Jep da der ikke længere er nok klan medlemmer der har lyst til at give deres andel af udgifterne til vores BF4 server kan vi ikke længere fortsætte med at være 2-3 mand der betaler for hele serveren, så derfor nedtages den her den 4 Maj 2015,

 

Vores allesammen CTA server nåede at blive Ranked som nummer 500. Det er egentligt ganske pænt når man ser på at der var langt over 12.000 servere på verdensplan i PC versionen.

BF4 server nummer 500

Det var nemlig aldrig ligegyldigt hvilke maps der lå i server rotation.

Nogle servere kørte udelukkende Golmud Railway, imens andre kørte samtlige maps.

Hvis man gik lidt op i hvilke maps der sørgede for at sin klan server var mest oppe og køre i. så holdt man godt øje med hvilke maps der fik serveren til at gå ned sent om aftenen. For når man har holdt øje med diverse servere i gennem de sidste 1½ år i BF4  så kommer man unægtelig til at se servere der køre enten et map eller 2 maps der næsten aldrig går ned.

Dette forsøgte vi at få CTA serveren til at køre efter den premis, dog havde vi ind imellem medlemmer der ville have at vi skulle have maps der ikke var særlige eftertragtede, heller ikke af dem selv når det kom til stykket.

Her var det pladsen som den holdt længst tid.

BF4 server ranking

 

 

 

WordPress theme: Kippis 1.15
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien