Steiner og en “fairplay” commite

Steiner og en “fairplay” commite 17.08.2008 – 00:00 – Klan nyheder

At Pman endnu en gang har laget med gamle film og prøvet at lege film skaber (hvilket han slet ikke kan finde ud af)

så vil jeg da gerne vise hvad den klan foreetager sig.

dk_bbq skriver flot at sgt.steiner er blevet medlem af den “fairplay” kommite i TGW tuneringen, men man glemmer så samtidigt at fortælle vi andre om hvorfor ??

Grunden til den mikro kommite er nemlig at de er blevet beskyldt for at snyde ingame.
Hvis det var her i klanen ville vi godt nok ikke “reklamere” for for sådan noget specielt ikke med det grundlag som steiner er blevet “valgt” på

http://i1108.photobucket.com/albums/h411/valkyrie227/To%20my%20friends%20in%20Team%20Aros/Steiner_god_opfrsel_og_fairplay_hnger_det_mon_sammen.jpgDet gør det heller ikke morsommere at at de kalder sig “god karma” klan, vil dog mene at det lige er det modsatte man gør opmærksom på her.

http://i1108.photobucket.com/albums/h411/valkyrie227/To%20my%20friends%20in%20Team%20Aros/gokkenetregnormensindlgnummer29.jpg
Så her er et godt råd til filmskaberen Jepper (pmanbbq) op på håret , som du skriver, det er så heldigvis ikke mig der er opvokset på en bondegård, men uheldigvis dig.

Din sniper film er en “not to do” film, den må siges at være i skræk genren, lidt i stil med JAckAss (don´t try this at home), du burde nok hellere købe dig en introdutions film omkring emnet eller se en af de utallige film der forefindes på youtube.

Hvis du vil spille smart jeppe(pmanbbq) så gør det overbevisende istedet for at få din klan til at ligen en flok børnehave børn, netop fordi vi gider ikke spille mod jer.

dk_bbq faked klan kamp

Det hjælper heller ikke når man så henvender sig til TGW og siger til dem hvad sker der lige for steiner og jeres tunering, vil i gerne ned i sølet, fordi at han ikke kan forstå en fin hentydning som der er blevet gentaget siden 27 februar2008 at VI SPILLE ALDRIG MOD JER !!!!

åbenbat utroligt svært at fatte !!.
dette til trods af at de skulle have så mange universitets uddannede i den klan, så er det god nok over min fatte evne at de er så langsomme.

“det kan godt være at de har pæren i orden, men den lyser kun med 15 watt” dette har en komiker udtalt, det passer desværre for godt til pman og slænget.

hilsen Claw

related links: n/a
Author: Clawhammer

 

WordPress theme: Kippis 1.15
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien