Team Aros 2 år

Team Aros 2 år 09.10.2008 – 00:00 – Klan nyheder

JA sku det er rigtigt *TA* fylder 2 år i dag.

Team Aros 2 år nogle vil mene at det er da ikke så lang tid og det kan de da have ret i, jeg har bare set så mange klaner komme og gå inden at de næsten er kommet rigtigt igang, normalt indenfor det første år.

TA´s historie

Tja det første stykke tid var der ikke så mange spillere der kom frem i det Danske BF2142 community, men de kom da frem efter at vi havde slået på tromme på flere Danske gamer sites.

Når man nu ser tilbage på vores historie så har vi som en Dansk klan oplevet alle de ting som de fleste andre Danske klaner oplever.

Nye spil kommer til, medlemmer smutter, nogle tager andre med sig ud og starter en anden klan, i vores tilfælde var det genåbning af en nedlagt klan, der skulle fikses med en åreladning herfra.

Men sidenhen er det gået slaw i slaw med nye spillere der spiller på livet løs, vores server er igen kommet hjem til Din-Hosting.dk som altid har været vores gaming partner på server fronten.

Den er enda blevet udvidet til 48 slots. [DK] Team Aros 99 rounds

vi spiller fortiden stadigt Battlefield 2142, Team Fortress2 samt løseligt CSS, Tabula Rasa og Guild Wars.

jo vi har skam også været en rigtig multigaming klan siden oktober 2007 da GhostAngel blev beta tester på mmofps spillet Tabula Rasa.

related links: n/a
Author: Clawhammer

WordPress theme: Kippis 1.15
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien